maanantai 14. maaliskuuta 2016

14.3.

Tytön rauhallinen hetki aamun valossa.

Ennen eilistä en tiennyt, että on olemassa pienille leluille tarkoitettuja kauneussalonkeja. Nyt tiedän. Tyttö sai ihastuttavan synttärilahjan, jossa on pikkuötököitä varten esimerkiksi hiustenkuivaaja ja pieni suihku. (Pikkusormenkynnen kokoinen kruunu meni jo hukkaan ja voi minkä hermostuksen se aiheutti!)

Muistanette, että olen miniatyyri-ihminen. Siksi tämän lelun ihailu ei tuota minulle mitään hankaluuksia. Päinvastoin: miten söpö voi olla tuo peukalonpään kokoinen hiustenkuivaaja! Tyttö on viettänyt viime päivinä moneen kertaan synttäreitään ja siksi kaikki pienet lelut ovat olleet levällään. Olen aina vapaaehtoinen kerääjä niille. Niin mukavaa on lajitella minikokoiset tuttipullot ja muut omiin koreihinsa.

Ylikansallisten leluyhtiöiden ja liian muovin tuottamat ongelmat tiedostan kyllä. Mutta tässä asiassa meinaa mennä tunteet järjen edelle. Joskus jokin kaunis turhuus vain on paikallaan.

1 kommentti:

  1. Hei, sinä joka kommentoit kuvia! Välillä nappaan kännykällä kuvan, se on totta. Eikä ole mikään asetus päällä, on vain niin huono kamera puhelimessa ;) Mutta yleensä, kun tyydyn kännykkäkuviin, kuvatilanteessa on mielestäni tunnelma tärkeämpi kuin kuvan laatu. Niin esimerkiksi tässä yllä olevassa kuvassa ja esim. hiihtoloman laskettelurinnekuvassa, jossa on vain sumeita valopalloja. Kännykällä otan silloin, kun tilanne menee niin nopeasti ohi, ettei ehdi kameraa kaivella esille!

    VastaaPoista

Ilahdun viestistäsi!