perjantai 15. tammikuuta 2016

15.1.Millainen on ihminen tammikuussa?

Kuvien perusteella esimerkiksi sellainen, että pukeutuu valkoiseen toppatakkiin ja pastellisävyiseen pipoon, laittaa huulet törrölleen ja ottaa itsestään kuvan, jossa ylistää talvea ja pakkasta ja reippaita ulkoilusäitä!
Täällä hiipparoi sellainen tammikuun ihminen, jonka hiuksissa on kaksi vaihtoehtoa: a) ne ovat juuri litistyneet pipon alla päänmyötäiseksi b) ne leijuvat sähköisinä ympäriinsä.
Tammikuisen ihmisen kasvot ovat harmaat, paitsi nenän alta punaiset. Hänellä on nuha ja hänen äänensä honottaa ja raakkuu, koska flunssatila on painunut myös kurkkuun. Hänen silmänsä näyttävät sameilta paitsi se toinen, joka meinaa taas tulehtua. Huulet ovat rohtuneet pakkasesta ja nuhaisesta hengityksestä (näitä huulia ei laiteta törrölleen pakkaskuvien ottamista varten).

Sisätiloissa tammikuinen ihminen laahustaa villasukat jalassa ja varoo kumartamasta päätään, sillä silloin flunssa ja sen eritteet, jotka ovat tunkeutuneet pään sisälle, painavat kipeästi poskiin.
Tammikuinen ihminen lukee lehdistä ruokaympyröistä, sokerittomista asioista ja vege-jutuista. Kun tammikuinen ihminen lukee sanan vege, hänen korvissaankin alkaa tuntua painetta (se on savu, joka pyrkii ulos). Nyt on puoli maata taas niin vegeä, niin kuin oltiin muutama vuosi sitten smoothieita ja sitä ennen sushia!
Tammikuinen ihminen liottaa lasiin b-vitamiinin ja yrittää virkistyä.
Enää kaksi viikkoa jäljellä tätä kuukautta.

12 kommenttia:

 1. Voi sun kanssas! :) Jo alkoi piirtyä elävää kuvaa silmien eteen tätä lukiessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa, kun tämän kirjoittamisen jälkeen avasin Hesarin niin toisen sivun ylälaidassa oli ensimmäinen otsikko Onnistu vegaanina tai jotakin sinne päin! Melkein ärsyynnyin ;)

   Poista
  2. Arvaa, kun tämän kirjoittamisen jälkeen avasin Hesarin niin toisen sivun ylälaidassa oli ensimmäinen otsikko Onnistu vegaanina tai jotakin sinne päin! Melkein ärsyynnyin ;)

   Poista
 2. Tsemppiä! Flunssan kanssa ei oo kivaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voiton puolella ollaan. Ääni palautuu näköjään hitaasti, se on pieni rasite tässä puhumistyössä, kun pitää köhiä.

   Poista
  2. Kiitos! Voiton puolella ollaan. Ääni palautuu näköjään hitaasti, se on pieni rasite tässä puhumistyössä, kun pitää köhiä.

   Poista

Ilahdun viestistäsi!