tiistai 20. lokakuuta 2015

20.10.

Ensinnäkin: kiitoksia kysymyksistä. Niihin on yllättävän vaikea vastata :).
Ja hymiö perään. Yksi blogikirjoittamisen periaatteistani on se, että käytän hymiöitä vain erikoistapauksissa, mutta nyt se oli paikallaan.

Mikä vuodenaika koet olevasi eniten?
Ensimmäinen vaikea kysymys! Ehkä olen syksy: alakuloiset mutta kauniit vesivärein tehnyt sävyt maisemassa. (Nämä näkyvät oivallisesti esimerkiksi kirjassa Viiru puijaa Pesosta. Lukekaapa!)

Mitkä värit saavat sinut millekin tuulelle? Siis onko jotain värejä esim vaatteissa/sisustuksessa, jotka otat käyttöön tietyssä tilanteessa/tunnetilassa?
Seuraava vaikea kysymys! Musta on perusvärini: helppo, varma ja turvallinen. Se ei erotu, mutta on yleensä asiallinen. Jos olen oikein riehakkaalla tuulella, saatan laittaa pinkkiä. Olen tylsä pukeutuja: mustaa, harmaata, vihreän eri sävyjä.
Sisustuksessa musta ja valkoinen ovat varmat valinnat, mutta meillä on sinistä ja oranssia myös, ja sinapinkeltaista, vaaleanpunaista... Keväisin huomaan, että ihastun esimerkiksi turkoosiin ja pinkkiin, syksyllä tummiin punertavan sävyihin.

Mitä haluaisit harrastaa (mitä et tällä hetkellä harrasta)?
Yksi päivä kuvittelin, että lähtisin salille, jos mies lähtisi kanssani. Että se olisi yhteinen harrastus. (En missään tapauksessa ole innostunut kuntosaliharjoittelusta, mutta voisin kuvitella, että se olisi kiva yhteinen juttu. Sulkapalloa olemme yhdessä pelanneet, sitäkin voisin harrastaa.)

Mietin miten sinä otat oman hetken arjessa?
Nyt kun olen töissä, työ on omaa aikaani. En iltaisin lähde yleensä juuri mihinkään. Mutta kun olen kotona, esimerkiksi viikkaamalla pyykit yksin saunassa. (Tosin nyt minulla ei ole pyykkihommia, kun lastenhoitaja ehtii tehdä ne - paitsi nyt syyslomalla yritän olla aktiivinen.) Siivoamalla yksin. Olen huono äiti, kun en valjasta seuraavaa sukupolvea vessanpesuun. Suurin iloni on se, että lapset ja miekkonen ovat vaikka ulkona tai jossakin puuhommissa ja minä saan siivota yksin. Toisinaan menen kirjastoon lukemaan lehtiä yksin.


Mitkä ovat teidän lasten tai perheen lempiruoat?
Jauhelihakeitto, nakkikeitto, riisipuuro, makaronilaatikko... hyvin tavalliset. Pojat huutelee tuolta, että hampurilainen ja kebab.

Syöttekö joka päivä yhdessä ainakin yhden ruoan?
Yleensä syödään iltaruoka aina yhdessä, samoin iltapala, jos ei kumpikaan aikuinen ole menossa.

Syöttekö koskaan valmisruokia?
Syödään! Nakkeja (lapset söisivät esim. paketin mieheen). Lidlin lihapullia semmosesta kilon pakkauksesta. Pakasteesta pyttipannua, joka pitää vaan lämmittää. Noin kerran pari kuussa haetaan pizzaa tai hampurilaiset. Itse pidän töissä eväänä pinaatti-, bataatti- tai savuporokeittoja monesti. Maksalaatikko on mielestäni hyvää, mutta siitä ei moni meillä tykkää.
Tässä alapuolella kuvassa on alkamassa kesällä pienimuotoinen (koko lähitienoo tiesi) kalansavustusoperaatio. Lopputulos oli kuitenkin erinomainen.

Miten ja minkä verran vietätte kahdenkeskistä aikaa miehenne kanssa?
Ja vaikea kysymys! Iltaisin, kun lapset nukkuvat, jutustellaan ja syödään joskus karkkia salaa (jos joku sattuukin vielä valvomaan). Lämmitetään sauna. Luetaan vierekkäin (tai ollaan vierekkäin kännykät käsissä). Noin kerran vuodessa on käyty kahdestaan jossakin viikonloppu.

Jos olisit eläin, niin mikä olisit? 
Varmaankin olisin tuollainen coton de tulear -rotuinen koira, joka meillä on. Höpsö touhuttaja, joka tykkää ihmisistä, mutta on pohjimmiltaan arka.

Mikä on lempivärisi?
Vaikeaa! En osaa sanoa. Pidän melkein kaikista väreistä, mutta ruskeasta vähiten.Kuvaile itseäsi kolmella positiivisella ja kolmella negatiivisella adjektiivilla. 
Olen myötätuntoinen, herkkävaistoinen ja idearikas.
Olen lyhytpinnainen, stressiherkkä ja impulsiivinen.


Millaista piirrettä/mitä piirteitä arvostat eniten toisessa ihmisessä?
Myötätuntoa..... jatkuu ensi numerossa....

2 kommenttia:

  1. Voi olipa mukavaa tutustua sinuun enemmän!Kiitos vastauksistasi.Jään odottamaan lisävastauksia.Ja kiitos kun vastasit minullekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle! Mukava, jos jaksat näitä lukea! <3

      Poista

Ilahdun viestistäsi!