sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

5.7.Kivipuutarhuri lähettää terveisiä. Nuo pienet koristekivet ovat juuri 1-vuotiaan nyrkkiin sopivia ja ai miten mukava niitä on lajitella!

Blogi viettää heinäkuuta niin kuin mekin.

Piha on tasoitettu, jotta asfalttimiehet voisivat tulla koneineen jyristelemään paikalle,
Auto on rikki, joten kurvaillaan lainakaaralla (onneksi hajosi nyt, eikä esimerkiksi viikko sitten matkan varrella).
Reissupyykit on pesty (meni monta päivää).
Pienimmän reissuflunssaan haettu lääkkeet, kun molemmat korvat olivat tulehtuneet.
Jostakin luin asiantuntijalausunnon, että lomalla saa syödä herkkuja, joten on syöty: jäätelöä, metrilakua markkinoilta ja vielä yksi mansikkakakku 10-vuotiaan kunniaksi.
Olen miettinyt, että virkkaisin puuvillalangoista tiskirättejä ja pitäisin niitä purkissa, jossa lukee "puhtaat tiskirätit". Yhdessä blogissa näin sellaisen kuvan ja oli kamalan kivan näköinen!
Olen miettinyt, että alankin virkata vauvanpeittoja ohuesta villalangasta. Ensimmäinen on testauksessa: hidasta tehdä, mutta kaunista tulee.


(Joinakin hetkinä sanon: loma loppuu kohta! Miten sitä onkin sellainen, että huokailee jo valmiiksi, vaikka kesälomaa taitaa edelleen olla enemmän edessä kuin takana.)

10 kommenttia:

 1. Tuo teidän piha on kyllä Ihana! Meilläkin alkaa olla reissupyykit pestynä, melkein viikko meni vaikka vähintään kolme koneellista pesin päivässä! Tosin viikon varrella sattui yksi pissavahinko sänkyyn ja nenä vuosi verta sohvalla istuessa, ja meidän reissupyykkeihin kuului kaikki kuravaatteista ja rattaiden kankaista perusvaatteisiin. Mutta sattuneesta syystä hieman väsyttää ajatus, että vajaan viikon päästä pitäisi taas pakata kamat monen viikon reissulle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meijän piha on mahottoman ihana! Omin pikkukätösin moni nurkka siitä väkerretty, ja siksi sen tuntuu vielä ihanammalta!
   Rattaita en jaksanut vielä pestä, vaikka kuraa näkyi kankaissa olevan...

   Poista
 2. Tässä heti tilaus jos vauvanpeittoja teet!Myssy on suloinen kiitos vielä siitä.
  ♥Tuo lukemasi ajatus herkuista ja kesästä täytyy ottaa talteen :D
  ihanaa kesää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, Maria! Katsotaan, millaisia peittoja saan aikaan!
   Kiitos kesätoivotuksista, yritän imeä niistä voimaa itselleni! <3

   Poista
 3. Kaikki ihanuus on läsnä; kesä ja herkutkin. Niistä saa ja pitää nauttia hyvällä mielellä. <3
  Ja tuo tuttu tunne; pelko loman loppumisesta...
  Niin paljon ihania sunnitelmia, odotuksia. Ehkä joskus liian paljon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loma menee, menee, menee... Mikä lie oikea tapa loman viettämiseen, nyt on vielä oltu kotona. Toki kiva, kun aamuisin saa rauhassa herätä ja tehdä mitä mieli tekee. Reissukin suunnitteilla, kunhan saataisiin tuo auto kuntoon!

   Poista
 4. Ihana kukkapenkki ja kivitutkija! Tuon penkin kanssa on varmaan vähän pitänyt kyykkiä... Niin ison pojan näköinen tuo laps siilitukassaan. Munkin tekis mieli metrilakua ja muita kesäherkkuja. Suositteletko tuota ruokavaliota vielä mullekin vaikka loma on jo herkuteltu alkukesästä? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kyllä penkistä ja kivilajittelijasta! <3 Kiviin ei kyllästy! Vieläkin reissuilla saatetaan kerätä autoon mukaan, kun oikein nättejä kiviä tien vierustoilta löytyy! Haluaisin, että olisi vähemmän nurmikkoa ja oikein iso alue kivillä peitetty. Hitaasti, hitaasti se toteutuu.

   Herkkuja hmmm... Loman verran on sopiva aika napostella! Mulla 2,5 kuukautta, minkäs verran sulla? ;)

   Poista
 5. Neiti juuri tänään laski, että ylihuomenna olisi loman puoliväli. En tarkistanut. Joten vielä on enemmän edessä kuin takana, joten nautitaan lomasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon kyllä tuohon laskelmaan, kuulostaa ihan siltä! Lomakelitkin on vielä tulematta, mutta jospa tällä toisella puoliskolla tulisi! :)

   Poista

Ilahdun viestistäsi!