tiistai 24. maaliskuuta 2015

24.3.


Tyttö istui pöydällä. Oikeastaan siinä ei saisi istua (koska pienin ottaa helposti mallia ja jos hän tuohon pöydälle kapuaa, se homma päättyy yleensä siten, että hyvin pieni käsi aivan vaivihkaa alkaa nostella multaa pöydälle), mutta nyt tyttö oli niin kauniin näköinen, että otin mieluummin puhelimella kuvia kuin käskin pöydältä pois. Kätevää se on tämä puhelinkuvaus (paitsi viime viikon ankeisiin tunnelmiin sopivasti poistin vahingossa puhelimesta 143 kuvaa, arvaa vaan harmittiko).

Pöydällä istuessaan tyttö selosti puoliääneen, osittain itselleen ja osittain minulle, miten tytöt olivat sanoneet sillä ja sillä tavalla ja että eivät voi olla hänen kanssaan, vaikka hän itse voisi olla ja sitten hän on itse sanonut tahallaan jollekin, että en sitten ole sinun kanssa. Viisivuotiaiden kaverisuhteita siinä käytiin läpi, ikkunasta ulos tuijotellen.

Sitten paikalle tuli yksi uskollinen kaveri: pikkuveli. Leikki, joka alkoi, oli tällainen: tyttö siirtyi kukan taakse ja pikkuveli kurkki vuorotellen kukan molemmin puolin ja kiljui naurusta tikahtumaisillaan PÖÖ!

3 kommenttia:

 1. Voi viisi vuotias. Kyllä minua äitinä hirvittää päästää esikoinen syksyllä eskariin. Äiti ei voi enää suojella siellä. Ja niin petollisia ku nuo lapset voi olla toisille. Myöskään minun kullan nuput.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äidin sydäntä kirvelee aina, kun pitää ajatella, että omat pienet lähtevät itsekseen matkaan ♡ Eskari on meillä onneksi ollut hyvin turvallinen paikka! Riippuu paljon henkilökunnasta, että saavat lapsista toimivan ryhmän kokoon. Silti toki saa herkällä korvalla ja sydämellä kuunnella mitä omat lapset puuhaavat ja kiusaavatko tai joutuvatko kiusatuiksi.

   Poista
  2. Äidin sydäntä kirvelee aina, kun pitää ajatella, että omat pienet lähtevät itsekseen matkaan ♡ Eskari on meillä onneksi ollut hyvin turvallinen paikka! Riippuu paljon henkilökunnasta, että saavat lapsista toimivan ryhmän kokoon. Silti toki saa herkällä korvalla ja sydämellä kuunnella mitä omat lapset puuhaavat ja kiusaavatko tai joutuvatko kiusatuiksi.

   Poista

Ilahdun viestistäsi!