keskiviikko 4. helmikuuta 2015

4.2.
Voin itse valita mistä kulmasta arkeani katson.
(Kuulostaa hempeän kukkahattutädin aforismilta, mutta ajattelin noudattaa sitä tänään.)

Arjen kuvakulmiin kuuluvat nyt kauniit kankaat, kaunis verho saunan oven päällä kuivumassa, kukat.
Mies on iltavuorossa, mutta en aio masentua siitä (monesti kyllä masennun, koska olen maailman surkein äiti ja yksinolija). Syödään helppoa ruokaa ja karkkia (keskiviikkona!). Lapset ovat nyt tietokoneella ja minä pidän jalkoja leivinuunia vasten ja joudun siirtelemään niitä tuon tuosta, kun uunin kylki on niin kuuma.

Aamulla kävin töissä ja häntä koipien välissä lähdin pois, koska tulin pitäneeksi maailman huonoimmat oppitunnit. Siitä sisuuntuneena mietin huomisaamulle uuden sotasuunnitelman, jotta se aamu olisi tätä parempi.

Tulipa tästäkin höpsö teksti, mutta julkaisen sen silti. Tämän vuoden kampanjani on opetella epäonnistumista ja selvitä siitä. Siitä näkökulmasta katsoen voi joskus pitää huonon oppitunnin, sanoa jotakin ei-niin-nokkelaa ja myöntää sortuvansa karkkiin. Ehkä olen tänäänkin oppinut paljon tarpeellista.

2 kommenttia:

  1. Meilläkin on tänään poikkeuksellisesti karkkipäivä. 9-vuotiaalta on aamulla leikattu tulehtunut umpilisäke ja hän on sairaalassa toipumassa. Minä koitan kippuroida inhottavien supistusten kanssa, vielä ei saisi niitäkään liiemmin olla. Ajatukset harhailee sinne ja tänne enkä saa oikein otetta mistään. Ehkä karkkipäivä on ihan paikallaan nyt. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh, teillä on ollut vielä enemmän arkea raskauttavia asioita! Toivottavasti umpparipotilas toipui hyvin! Karkki on joskus pieni iloinen asia synkeyden keskelle :) Kaikkea hyvää loppuodotukseen!

      Poista

Ilahdun viestistäsi!