perjantai 23. tammikuuta 2015

23.1.


Perjantaissa ollaan ja se on ihan huokaisun paikka.
Joskus menemiset kasaantuvat, ja tämä oli juuri sellainen viikko.

Tunteet, joissa olen elänyt
Väsymys
Riittämättömyys
Syyllisyys
Stressaavuus
Innostus
Oivallus
Ilo
Liikutus
Kiitollisuus

Stressin tunnekin oli lyhytkestoista, sillä nyt on kolmen päivän viikonloppu, jolloin vain lojun ja vetelehdin ja pidän karkkipäivän lasten kanssa (vähäsokerisesta tammikuusta huolimatta).

Eilen illalla lastenhuone näytti yläkuvan kaltaiselta. Normaalipäivänä se olisi järjestetty, jotta saa herätä siistiin kotiin. Nyt en illalla jaksanut järkätä, mutta oli oikein innostava ajatus, että aamulla ensimmäisenä tartutaan lelujen siivoukseen.
Ja niin tehtiin.
Kun sotku järjestyy, järjestyvät myös sotkuiset stressiajatukset omiin lokeroihinsa.
Talvipäivän viiltävä valo on kirkas; järjestetyin ajatuksin on hyvä katsoa siistiä kotia.

Tämä viikko on nyt mielen tasolla selvitetty, mutta fyysinen väsymys painaa silmiä raskaan talviunen tavoin.

4 kommenttia:

 1. Täällä ollut kanssa saman kuuloinen viikko. Tänä iltana, kun kello tulee 9, minäkin hengähdän ja huokaisen! (kello on 18.40 perjantai-iltana ja olen juuri matkalla takaisin kouluun)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitäkin viikosta selvittiin, niin se on suhteellista tämä raataminen. Tämä viikko on onneksi paljon kevyempi. Mutta kyllä tuollaiseen puuskutusviikkoonkin onneksi mahtuu monta hyvää juttua ja uutta oivallusta!

   Poista
 2. <3 tulee päivä,kun niitä leluja ei raski kerätä pois ;) kuten minulla,en vaan raski sormen jälkiä pyyhkiä ikkunasta,ne antavat elämään iloa ja tulevaisuuteen toivoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on varmaan totta, niin olen kuullut vanhempien sanovan! :) Pitäis aina muistaa suhteuttaa asioita: tämä on tällainen vaihe, menee ohi, meillä on kaikki hyvin, ollaan kaikki terveitä ja olemassa.

   Poista

Ilahdun viestistäsi!