torstai 30. lokakuuta 2014

30.10.


Ihana tyttöni syksymaisemissa Gudrun Sjödenin hengessä.
Iloitsen, kun hän itse valitsee sointuvia värejä ja hulmuavia helmoja (taakse ovat jääneet ne ajat, jolloin kelpasi vain farkut).

Villatakki arvelutti häntä ensin.
"Näyttääkö tää nätiltä?" hän aprikoi.
Sanoin, että tiedänpä yhden prinsessan, jolla on täsmälleen samanlainen villatakki. Etsittiin Googlen kuvahausta prinsessa Estellen kuva ja jossakin kuvassa Estellellä oli hyvin samanlainen takki yllään. Nyt ei ole mitään ongelmaa käyttää tätä. (Muistanette, että hyllyssäni on Victorian ja Danielin kuva. Näin sitä siirretään kuninkaallisten ihailua seuraavaan polveen.)


10 kommenttia:

 1. Voi että tulin tästä hyvälle tuulelle, ihana ihana kirjotus!! :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Meillä oli oikein mukavaa kuvanottohetkellä. Olin lähdössä kylään, mutta sanoin tytölle, että vähän aikaa pihalla nyt ilman takkia, että saan kuvia. Katselin vaan, kun oli niin ihanat värit. Voin kuluttaa paljon aikaa tuommoiseen: tuollaiset värit, noin laskeutuu helma, kengätkin passaa, ihanaa kaikki!

   Poista
 2. Oi mikä prinsessa! Taitaa olla äidin onni, että tyttö on enemmän mekko- kuin farkkutyyppiä. :)
  Meillä kolme erilaista tyttöä. Yksi on enemmän prinsessa kuin minä, siihen on ollut oppiminen. En kanna turhaan kaupasta rumia housuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on tämä vaihe. Vähän aiemmin oli pelkkää farkkua. Ostin kesäksikin nättejä farkkushortseja ja -hameita, että jos sillä farkkuperusteella suostuu pitämään. Nyt on mekkokausi ihan tytöstä itsestään lähtöisin, vaihtelee pitkin päivää että ehtii useampaa käyttää :) Annan itse yhdistellä, yleensä niin tulee paremmat kokonaisuudet mitä itse edes keksisin!

   Poista
 3. Sivuhuomautus...ihana Gudrun Sjöden. Monestikaan ei tule tilattua, mutta kuvastot ovat kaunista katseltavaa ja hyvää korttien askartelumateriaalia ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, en oo itekään ikinä ostanu mitään Gudrun Sjödeniä! Tuli vaan tuossa hetkessä vaatteista tai ehkä helmasta mieleen :) Piti oikein tarkistaa, että kirjotinhan oikein nimen!

   Poista
 4. Hahaa! Nyt tiiän mikä on gudrun sjöden. Tilasin esitteen. Paperiversiona kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö oo kivoja kuvia ja tunnelmia, vaikka ei mitään ostaisikaan! :)

   Poista
  2. Nyt se jo tuli. Pidin ylimääräsen teetauon ja nyt haaveilen kalliista villamatosta. Kuvaston paperiki niin ihanaa. Sopii marraskuun teehetkiin.

   Poista
  3. Just tuo paperimateriaali, sillä on vaikutusta! :) Toiset kuvastot ja lehdet tuntuu heti ihanammilta, jos paperi on erilaista. Joku ohut liru ei kiinnosta ollenkaan! ;)

   Poista

Ilahdun viestistäsi!