maanantai 13. lokakuuta 2014

13.10.


Liikutuksen tunne tuli aamupäivällä, kun yksi oppilas sanoi, että on oppinut ymmärtämään paremmin itseään ja toisia ihmisiä.

Nyt juuri minussa on väsymys, kun työpäivän loputtua söin spagettia ja jauhelihakastiketta.

Ulkona vihmoo kylmänkylmä syksysade, terassin puuportaat kiiltävät vedestä. Tytön punaiset sukkahousut kuivuvat leivinuunin kulmalla ja ovat siinä roikkuessaan hyvin syksyinen, hyvin kotoinen ja lämpimiä ajatuksia tuottava näky.

5 kommenttia:

 1. Ihana oppilas - ja ihanat sukkikset :) Melkein tunnen sen pehmeän hohkan joka tulee uuninkyljestä kämmeneen. Asiasta kuudenteen, löysin roskapostikansiostani (sähköpostini siis) sinulle lähteneen postini myssystä silloin joskus! Olin jotain kirjoittanut väärin ja siellä se oli could not send -otsakkeella. Unohdinkin kyllä koko jutun, että nou hätää, en ole täällä ootellut myssyä silmä kovana kun tosiaan olen sen myös unohtanut tässä huiskeessa. Mutta nyt taitaa olla puolitoistavuotiaan pää jo liian iso vauvamyssyihin? Syys terkuin Kupla

  VastaaPoista
 2. Okei :) Se myssy on jo jatkanut matkaansa jonkun toisen päähän!
  Meillä on tyttö vielä 3-vuotiaanakin käyttänyt tuon mallisia myssyjä, mutta toki jokainen itse päättää, minkä ikäisenä ne ovat liian "vauvamaisia". :)

  VastaaPoista
 3. Siis kyllä mä voisin myssyn ottaa jos niitä on sulla tollasta puoltoistavuotiaan kokoa? Joku tumma väri (tai ainakin maanläheinen)? Sitten kun ehdit!

  VastaaPoista
 4. nuo ihanat vauvamyssyt ovat olleet meidänkin kolmivuotiaan päässä, joskin isomman ilmettä saa tuodulla jota olen joihinkin laittanut. duodittelen kokeilemaan :) terapii sek n - tupsujen teko! :)

  VastaaPoista
 5. nostalgistakin...tulee lapsuus mieleen tuosta kuvasta ;)

  VastaaPoista

Ilahdun viestistäsi!