maanantai 11. elokuuta 2014

11.8.Tällaisia näkymiä täältä. Hyvin mielellään poika painelisi noita nappuloita, hyvin mielellään luopuisi jo verkkohatustaan ja kanyylista, jonka irtikiskaisu valitettavasti onnistuikin viime yönä kello 03.30.

Sanoin jollekin, että kun saan tämän pikkumyyrän takaisin kotiin, hän saa aivan vapaasti tulla läiskyttämään vettä tiskikoneen kannelle, aivan vapaasti mennä nuolemaan vessan lattiaa, aivan vapaasti tehdä kaikkea. Ihan siitä ilosta, että saan nähdä, kun hän hämmentää entiseen malliin. Toisin sanoen kuvittelen itse muuttuneeni tämän kokemuksen myötä hyväksi, pitkähermoiseksi ja jaloksi ihmiseksi.

Tietenkään asia ei mene noin. Tulen edelleen hermostumaan kotona ja tuskastumaan siihen, kun pienin uittaa käsiä koiran vesikupissa. Hädän ja huolen hetkellä kaikki sellainen arkinen ja tavallinen saa sellaiset kultareunukset, että ajattelee itsekin kestävänsä kaikki ärsyttävyydet.
Mutta ihminen on ihminen. Tunteet tasaantuvat, tulevat uudet hetket, tulee kyllästymistä ja niin pitää ollakin. Elämä jatkuu.

6 kommenttia:

 1. Voi ihana tuota hymyä tuossa ensimmäisessä kuvassa, huomaa et poika on taas kiinni elämässä ja hymyillen kohti huomista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ollaan jo varsin vankasti kiinni normaaliolotilassa, onneksi! Virtaa riittää, kaikki tutkitaan, huone käy pieneksi. Onneksi saatiin tänään käydä pikkusen rattailla ulkona ja kiikkumassa.

   Poista
 2. Voi itku miten tuttuja ajatuksia. Ihan vieras sairaus teiän vauvalla. En ollu ennen kuullukkaa, että tuommostaki voi joku joutua kärsimään. Mutta muitten tärskyjen takia pojan kans jo muutaman kerran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, luulin hetkessä ihmeparantuvani mahtavaksi ihmiseksi ;) Nyt jo epäilen, ettei se onnistunutkaan.
   En minäkään ennen ollut tällaisesta kuullut. Mutta nyt tiedän ja oikein kantapään kautta. Kaikkea sitä elämässä tuleekin vastaan ja suuri onni oli se, että säikähdyksellä selvittiin.

   Poista
 3. Voi toista pientä suloista! Olette olleet ajatuksissa. Voimia sinne edelleen ja ilonpisaroita toipumisajalle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kaikki on hyvin nyt. Torstai ja perjantai olivat kamalia päiviä. Mutta sairaalahoito Suomessa on ihmeellinen asia: kun ihmisellä on tosihätä, apua saa nopeasti.

   Poista

Ilahdun viestistäsi!